Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Totul despre Espumisan®

Packaging of Espumisan in different dosage forms for different needs
Packaging of Espumisan in different dosage forms for different needs

Espumisan® – pentru o lume modernă, în continuă mișcare

Trăim într-o lume în continuă mișcare. Zilele noastre sunt adesea pline cu un program de lucru agitat, mese luate pe fugă și cafea pentru a ne menține activi. Și, în acest mediu, majoritatea oamenilor prezintă balonare și flatulență la un moment dat. Sistemul nostru digestiv este pe cât de miraculos, pe atât de sensibil. Deși balonarea nu este deseori considerată ca o afecțiune gravă, poate afecta încrederea în relație cu alte persoane și ne poate împiedica să ne bucurăm de timpul petrecut cu prietenii și colegii.

Ameliorarea balonării cu Espumisan®

Încetinirea ritmului și mâncatul sănătos sunt deseori mai ușor de spus decât de făcut. Și aici intră în joc Espumisan®. Substanța activă a Espumisan® poate ameliora senzația de balonare din zona abdomenului și vă poate pune pe drumul cel bun pentru o zi de succes!

Studiile științifice au demonstrat eficacitatea ca antispumant a substanței active din Espumisan®. Este eficientă în tratarea problemelor digestive asociate cu prezența gazelor.

Cum acționează Espumisan®?

Mulți oameni știu ce înseamnă senzația de plenitudine după o masă copioasă. Atunci când există o cantitate excesivă de gaze sau aer în tractul digestiv, vorbim despre balonare. Abdomenul este perceput ca fiind plin, contractat sau umflat. Evacuarea gazelor, denumită flatulență, conferă o senzație de ușurare.

Dar de ce rămân gazele blocate în sistemul nostru digestiv? Motivele balonării pot fi numeroase și nu au fost complet elucidate de știință. Dar, de obicei, acestea sunt legate de probleme în producerea și tranzitul gazelor intestinale. Așa cum vedeți mici bule în apa cu săpun, gazul în exces poate fi blocat în alimente nedigerate sau în mucusul din intestinele sau din stomacul nostru.

Substanța activă din Espumisan® modifică tensiunea superficială de la suprafața acestor bule de gaz blocate. Pe măsură ce bulele sunt sparte, gazul este eliberat, ceea ce ușurează evacuarea gazelor prin eructație sau flatulență.

Când puteți să luați Espumisan®?

Balonarea și flatulența se numără printre cele mai frecvent raportate simptome gastro-intestinale în timpul vizitelor la medic. Motivele și intensitatea pot varia mult de la o persoană la alta. Simeticona, substanța activă din Espumisan®, este un remediu împotriva balonării și flatulenței. O singură doză din substanța activă a Espumisan® asigură ameliorarea simptomelor cauzate de gaze, cum sunt flatulența sau abdomenul umflat. Simeticona, substanța activă din Espumisan®, s-a dovedit eficientă împotriva balonării. Există mai multe afecțiuni și situații care pot cauza balonarea:

 • Balonarea în timpul sarcinii, menstruației sau menopauzei
 • Sensibilitatea și intoleranța la alimente pot cauza balonare
 • Colicile sugarului
 • Stresul poate cauza balonare
 • Pregătirea pacientului pentru vizitele la medic (examinări imagistice)

Espumisan® are reacții adverse?

Simeticona, substanța activă din Espumisan®, acționează la nivel fizic asupra gazului blocat în alimentele nedigerate și nu este absorbită de organism. Poate fi administrată ca tratament pe termen lung. Este ușor de administrat și într-o singură doză (două capsule mici). Poate fi utilizată și de către femeile însărcinate și la sugari. Espumisan® nu conține zahăr și de aceea poate fi administrat la diabetici.

Formele de prezentare

Espumisan® – Ameliorarea balonării!

Balonarea și flatulența sunt normale. Dar stilul nostru modern de viață poate fi foarte dăunător. Un loc de muncă stresant, încercarea de a jongla printre hobby-uri, familie și activitatea socială pot duce la stres, la fel ca și consumul de alimente prea grase și nesănătoase. Sistemul nostru digestiv nu poate ține pasul ceea ce conduce la producerea excesivă de gaze care pot rămâne blocate în abdomenul nostru și ne fac să ne simțim plini și balonați. Disconfortul din stomac și teama de flatulență necontrolată sunt o sursă de stres pentru mulți oameni.

Simeticona, substanța activă din Espumisan®, asigură ameliorarea balonării. Substanța activă, simeticona, este un remediu împotriva balonării și flatulenței. O singură doză de Espumisan® asigură ameliorarea unei game largi de simptome cauzate de gaze, cum sunt balonarea sau flatulența.

Espumisan® TV Spot

Pentru a raporta o reactie adversa suspectata la unul dintre medicamentele Berlin-Chemie /Menarini, puteti

 • apela direct numarul dedicat pentru Farmacovigilenta, telefon +40 726 766 665;
 • contacta persoana responsabila cu activitatea de farmacovigilență, prin:
 • telefon: +40 21 232 34 32;
 • fax in atenția Departamentului de farmacovigilență al companiei: +40 21 233 08 26;
 • e-mailro.pv@berlin-chemie.com.
 • Contacta Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din România, Str. Aviator Sanatescu 48, Sector 1, Bucuresti, Tel: +40 21 317 11 00; +40 21 317 11 01; +40 21 317 11 02; +40 21 317 11 04; +40 21 316 10 79 Secretariat, Fax: +40 21 316 34 97.
 • daca sunteti Profesionist in Domeniul sanatatii puteți contacta reprezentantul medical al companiei;